HTML

Műköröm készítés

Műköröm készítés, valamint minden, ami műkörömmel kapcsolatos.

Friss topikok

Porcelán műkörömépítés

2012.05.07. 23:59 mukoromkeszites

A porcelán műkörömépítés hasonlóan a zseléshez akár tippes, akár épített porcelán technikát választhatunk. A porcelán műkörömépítés abban tér elé a zselétől, hogy itt a porcelán kétkomponensű anyag, amely por és folyadékból áll, valamint levegőre köt, így a felhordási és formázási ideje meghatározott.

A porcelán műkörömépítés ecsetei a kúpos 6-os és a 8-as méretű, de ha valaki nem rendelkezik nagy körömággyal, a 4-es ecsettel is próbálkozhatunk.

A porcelán műkörömépítés lényege, hogy az ecsetet először a folyadékba kell mártani, majd a porcelánporba, s attól függően mekkora méretű gombócot szeretnénk felvenni ecsetünkkel, azt a folyadék mennyiségével tudjuk szabályozni. Tipes porcelán műkörömépítés estén a legelső gombócunkat a tip középvonalára helyezzük el, majd lapogató mozdulatokkal terítjük szét oldalirányba és a tip végébe. A szabadszél és a C ív kialakítása nagyon fontos, ugyanis ez reszeléssel már nem korrigálható.

A sablon lehetőséget nyújt a körömágy hosszabbításra is a megfelelő porcelánporok használatával. A porcelán műkörömépítésben akár színes porcelánporokat is felhasználhatunk, hiszen akár csillámos változatban is elérhetjük ezt a jól megszokott alapanyagot.

A porcelán műkörömépítés bár régebbi technika, mégis előnyére válik, hogy a porcelános műkörmöt nyugodtan átvonhatjuk, díszíthetjük színes zselével.

Szólj hozzá!

Címkék: műkörömépítés porcelán műköröm porcelán műkörömépítés

A bejegyzés trackback címe:

https://mukoromkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr214365454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása