HTML

Műköröm készítés

Műköröm készítés, valamint minden, ami műkörömmel kapcsolatos.

Friss topikok

Műkörömépítés menete

2012.05.03. 09:25 mukoromkeszites

A műkörömépítés menetét szakaszokra lehet bontani, s attól függően, milyen alapanyagokkal dolgozunk, építünk, vagy a tippes technikát választjuk, műköröm porcelán, vagy zselét használunk is feloszthatjuk lépésekre mit is érdemes tudni ezekről a lépésekről.

Most nem az egyes lépések kerülnek bemutatásra, hiszen arra ott vannak a step by step képsorok, valamint a teljes hosszúságú műkörömépítés videók, itt az alapanyagokról, eszközökről, azok kiválasztásáról, valamint egyéb gyakorlati ismeretekről lesz szó.

Ami itt megemlítendő, az a tiltó körülmények, hogy a köröm és a körömbőr betegségei, vagy más betegség fennállása mellett mikor nem készíthető műköröm. Ezek a beteg, sérült, gyulladt körmökre vonatkoznak, valamint a körömbőrének vírusos eredetű elváltozásaira.

A műköröm építés menete az alapanyagok és kellékek kiválasztásával kezdődik, melynek fő szempontjai, hogy mindig megbízható termékeket használjunk fel, olyat, amiről már sokat hallottunk, amelyekről pozitív vásárlói véleményeket találhatunk. Fontos az is, mire használjuk fel építésre, vagy tippes technikára, díszítésre.

A különféle ecsetek, a reszelők, az UV lámpák, a csiszológépek, a porelszívók, valamint az egyéb kellékek, mind- mind abban nyújtanak segítséget, hogy megfelelő precizitással tudjuk végezni munkánkat, ezért tudnunk kell melyek azok, amelyekre szükségünk van, amelyeket mindenképpen be kell szereznünk ahhoz, hogy bármilyen igénynek eleget tudjunk tenni.

Így minden műkörömépítés technikának meg van a saját kelléke, alapanyagai, amelyek bár első ránézésre igen sokfélék mégis azért találhatóak meg olyan széles körben, hogy a felhasználásuk kedvező legyen, mind kényelmi, mind a céloknak megfelelően segítse munkánkat.

Az alapanyagok és kellékek, eszközök akár egységcsomagban is megvásárolhatóak, s attól függően mivel is szeretnénk kezdeni a műkörömmel való ismerkedésünket, választhatunk porcelán és zselés műköröm készletek között. Ezekben minden megtalálható, ami a kezdeti lépésekben szükséges lehet, s bár a műkörömépítés menete itt egy kicsit más szemszögből világította meg ezt a szakmát, mégis annak bonyolultságára hívja fel a figyelmet, arra, hogy a körültekintő magatartás és a precíz munka elsajátítása gyakorlatot, tapasztalatot és folyamatos tanulást igényel.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm műköröm készítés műkörömépítés menete

A bejegyzés trackback címe:

https://mukoromkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr44363472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása