HTML

Műköröm UV lámpa

2012.04.16. 17:55 mukoromkeszites

A műkörmös kellékei között kell, hogy szerepeljen egy jó műköröm UV lámpa is, de hogy a széles kínálatot tekintve melyiket is érdemes megvásárolni, ahhoz nyújt a következő összefoglaló némi kiindulást.

Először is fontos, hogy megbízható helyről vásároljunk hiszen a termék minősége épp úgy fontos, mint akárcsak a garancia, amely ezen termékek esetében egyfajta megbízhatóságot ad vele szemben.

A műköröm UV lámpa méretében, teljesítményében, színében és a designban tér el egymástól. Így megkülönböztetünk 9 W, 18 W és 36 W-os lámpákat. Ezek a watt számok a fénycsövek db számára is utalnak, így az elsőbe 1, a másodikba 2, míg a harmadikba 3 db tartozik.

A műköröm zselék 2-3 perc alatt kötnek meg, amely kötési időt legtöbbször a közepes méretű 18 W-os műköröm UV lámpa szerint határoznak meg. Így szemmel látható, hogy miben is lesz más egy kisebb és egy nagyobb teljesítmény a műköröm készítés során. Persze mindez nem azt jelenti, hogy a legkisebb jóval több időt vesz igénybe, de a belső méreteket is figyelembe véve a legnagyobb teljesítményű készülékekbe egyszerre öt ujj is elfér, s így garantálja a rövidebb kötési időt.

A forma és a színvilág a műkörmös szalonunk berendezéséhez igazodik, mindazonáltal, hogy figyelembe veszi a tisztaság érzetét, tehát ne várjuk el, hogy bármilyen színben megvásárolhatjuk, hiszen ezeknek a készülékeknek nem is ez a célja.

A műköröm UV lámpa nagyobb teljesítményű készülékei már időkapcsolóval és ventilátorral is ellátott többletfunkcióval rendelkeznek, amelyek mind a műkörmös, mind a vendége számára biztosítja a komfortérzetet, valamint a gyorsaságot, már ami a kötési időt illeti.

Természetesen árban is vannak különbségek, de ezek mind a fent említett többletfunkciók számára írhatóak be. De mindemellett akár jó áron is hozzájuthatunk akár egy profi műköröm UV lámpához is, ha az áruház árfigyelő, vagy akciós hírlevél szolgáltatását igénybe vesszük.

Mindezeket tudomásul véve, természetesen mindenkinek saját igényeire kell hagyatkoznia, s fel kell tudnia mérni, hogy mekkora vendégkörrel rendelkezik, s az alapján választani olyan teljesítményű, s akár többletfunkcióval rendelkező UV lámpát, ami biztosítja afelől, hogy minőségi szolgáltatást képes nyújtani vendégei számára.

Szólj hozzá!

Címkék: lámpa uv műköröm

A bejegyzés trackback címe:

https://mukoromkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr854361572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása