HTML

Műköröm minták francia

2012.05.21. 11:47 mukoromkeszites

A műköröm minták francia díszítései a leginkább közkedvelt azok körében, akik a szolidabb megjelenést követelik meg maguktól, vagy pusztán annak tisztaságát, egyszerűségét kedvelve viselik a hétköznapokban.

A francia műköröm minták elkészíthetőek akár műköröm zseléből, vagy porcelánból. Az egyszerű eleganciát kedvelők azonban további díszítéseket is választhatnak maguknak, amelyekhez a színes zselék és az akril festékek, valamint a csillogó kövek, a csillámpor, vagy az egyéb beépíthető díszek épp úgy megtartják a számunkra is elfogadható szolid megjelenését.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm díszítés műköröm minták francia

Zselés műköröm készítés

2012.05.14. 09:20 mukoromkeszites

A zselés műköröm készítés kétféle technika alapján valósulhat meg, az egyik a tipes, a másik a sablonra épített zselé technika. Bármelyik műköröm készítés technikát is válasszuk az előkészítési szakaszok mindkét esetben azonosak, amelyek a kézmosás, fertőtlenítés, körömlakk eltávolítása, szabadszél kialakítása, szarupárkány feltolása, bolyhozás, portalanítás, fertőtlenítés és zsírtalanítás, tapadás elősegítés.

A műkörömépítéshez különféle műszőr ecset áll a rendelkezésünkre, melyek között eltérő méretekben, formában és típusban válogathatunk. A zselés műkörömépítéshez a 4-es vagy 6-os lapos ecsetet használhatjuk.  A mosolyvonal kialakításához pedig a ferde 4-es vagy akár a sima 4-es vagy 6-os ecset is megfelel a célra

Szólj hozzá!

Címkék: műkörömépítés zselés műköröm zselés műköröm készítés

Műköröm készítés otthon

2012.05.10. 12:10 mukoromkeszites

Sokan vagyunk, akik érezzük egy jó hobbi, egy kellemes elfoglaltság hiányzik az életünkből, s talán még ha a szakmát nem is vesszük oly komolyan, mégis elvégezhetünk egy műkörmös tanfolyamot, melynek segítségével otthon saját magunk is elkészíthetjük a műkörmöt, akár magunknak, akár szomszédoknak, akár barátainknak, családtagjainknak.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm műköröm építés műköröm készítés

Porcelán műkörömépítés

2012.05.07. 23:59 mukoromkeszites

A porcelán műkörömépítés hasonlóan a zseléshez akár tippes, akár épített porcelán technikát választhatunk. A porcelán műkörömépítés abban tér elé a zselétől, hogy itt a porcelán kétkomponensű anyag, amely por és folyadékból áll, valamint levegőre köt, így a felhordási és formázási ideje meghatározott.

Szólj hozzá!

Címkék: műkörömépítés porcelán műköröm porcelán műkörömépítés

Műkörömépítés menete

2012.05.03. 09:25 mukoromkeszites

A műkörömépítés menetét szakaszokra lehet bontani, s attól függően, milyen alapanyagokkal dolgozunk, építünk, vagy a tippes technikát választjuk, műköröm porcelán, vagy zselét használunk is feloszthatjuk lépésekre mit is érdemes tudni ezekről a lépésekről.

Most nem az egyes lépések kerülnek bemutatásra, hiszen arra ott vannak a step by step képsorok, valamint a teljes hosszúságú műkörömépítés videók, itt az alapanyagokról, eszközökről, azok kiválasztásáról, valamint egyéb gyakorlati ismeretekről lesz szó.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm műköröm készítés műkörömépítés menete

Zselés műköröm minták

2012.04.26. 09:45 mukoromkeszites

Legyen az szögletes, hegyes, vagy kerek, legyen rövid, vagy hosszú a zselés műköröm minták között rengetegféle olyan vidám és igazán nőies díszítéseket találhatunk, amelyeket látván magunk is elképzelhetjük a következő időszakok stílusát, valamint a divatos színeket alkalmazva inspiráló hatással belefoghatunk elképzeléseink megvalósításába.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm zselés műköröm minták műköröm minták

Műköröm UV lámpa

2012.04.16. 17:55 mukoromkeszites

A műkörmös kellékei között kell, hogy szerepeljen egy jó műköröm UV lámpa is, de hogy a széles kínálatot tekintve melyiket is érdemes megvásárolni, ahhoz nyújt a következő összefoglaló némi kiindulást.

Szólj hozzá!

Címkék: lámpa uv műköröm

Műköröm készítés videó

2012.04.13. 09:32 mukoromkeszites

A műköröm készítés videó segítségével is elsajátítható, s hasonlóan a step by step műkörömépítés lépéseihez bemutatja mindazt, ami a szakmai lépésekben követendő példaként szolgál a felnövekvő műkörmös generáció számára rámutatva az apróbb részletekre is.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm műkörmös műkörömépítés műköröm készítés videó műköröm készítés

Műköröm alapanyagok körültekintő

2012.04.10. 09:25 mukoromkeszites

Mire is van szükségünk a műkörömépítéshez? Rengeteg mindenre, de talán érdemes az alapokkal kezdeni, vagyis miből épülhet fel a műköröm.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm műköröm alapanyagok műköröm porcelán műköröm zselé

Műkörmös tanfolyam tippek

2012.04.03. 14:35 mukoromkeszites

Az, hogy milyen műkörmös tanfolyam az, amelyik igényeinket maximálisan kielégíti, az csak egyetlen cél körül mozoghat és az nem más, mint a szakmai alapok kellő ismereteinek elsajátítása olyan oktatókkal és alapanyagokkal, amelyek mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon elismertek, s melyekre nyugodtan támaszkodhatunk az idők során.

Szólj hozzá!

Címkék: műkörmös műkörmös tanfolyam műköröm tanfolyam

süti beállítások módosítása