HTML

Műköröm minták francia

2012.05.21. 11:47 mukoromkeszites

A műköröm minták francia díszítései a leginkább közkedvelt azok körében, akik a szolidabb megjelenést követelik meg maguktól, vagy pusztán annak tisztaságát, egyszerűségét kedvelve viselik a hétköznapokban.

A francia műköröm minták elkészíthetőek akár műköröm zseléből, vagy porcelánból. Az egyszerű eleganciát kedvelők azonban további díszítéseket is választhatnak maguknak, amelyekhez a színes zselék és az akril festékek, valamint a csillogó kövek, a csillámpor, vagy az egyéb beépíthető díszek épp úgy megtartják a számunkra is elfogadható szolid megjelenését.

A francia műköröm minták azok, amelyek a legtöbbször alapot nyújtanak a további díszítésekhez, s ez az a körömdíszítés, amely akár a kocka, a mandula, a hegyes, vagy a háztető körömformákhoz egyaránt jól mutat. A fehér körömvégek helyett építhetünk fehér csillámporos zseléből is szabadszélt, néhány kacskaringós indával és Swarovski kővel már azonnal különlegessé tehetjük ezt a műköröm mintát.

Mindemellett a klasszikus fehér körömvégek a divatot követve már színes változatokban is hódítanak, vagy a gyűrűs ujjak kiemelt díszítése további lehetőségeket nyújt, mely ennek a műköröm mintának a szépségét tovább fokozhatja.

A mai divat szerint már nem csak a gyűrűsujjak, hanem a mutatóujjak is előtérbe kerülnek a további díszítésben, ezzel is formát bontva, s képviselve a francia műköröm minták legújabb trendjét.

Ötletes megoldásokat, akár francia műköröm képek, akár step by step körömdíszítések, vagy videók bemutatóin keresztül is gyűjthetünk. Mindezek által elmondható, hogy a képzelet, a színek és díszítők rendkívül széles felhasználását teszi lehetővé ez a kifinomult műköröm minta.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm díszítés műköröm minták francia

A bejegyzés trackback címe:

https://mukoromkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr654363629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása