HTML

Műköröm készítés

Műköröm készítés, valamint minden, ami műkörömmel kapcsolatos.

Friss topikok

Zselés műköröm minták

2012.04.26. 09:45 mukoromkeszites

Legyen az szögletes, hegyes, vagy kerek, legyen rövid, vagy hosszú a zselés műköröm minták között rengetegféle olyan vidám és igazán nőies díszítéseket találhatunk, amelyeket látván magunk is elképzelhetjük a következő időszakok stílusát, valamint a divatos színeket alkalmazva inspiráló hatással belefoghatunk elképzeléseink megvalósításába.

A színes zselék és az akril festékek remek harmóniát teremtenek a műköröm díszítésében és a különféle körömformák elképzeléséhez irányt mutatnak a megvalósulás felé.

A zselés műköröm minták kategóriában csodaszép műkörmös munkákat figyelhetünk meg, ahol a konzervatív elegancia, a hóbortos fiatalság vagy a divatos és színes műköröm képviselteti magát.

Szinte hihetetlen mennyiféle megoldása létezik egy körömforma díszítésének, s mennyiféle szín, vagy csillogás, esetleg matt hatás használható fel, egy-egy új ötlet elkészítése során. Az értékek, melyek még inkább kifejezővé teszik a női kezet, a természetességet megőrizve is képes a leglátványosabb megoldásokat is a szemünk elé tárni.

A fehér és az arany, a bronz, vagy épp a barna teljesen más hatást kelt, mint akár a fehér és a piros, vagy éppen a türkiz kék, a rózsaszín és a fekete együttes használata a zselés műköröm minták elkészítésénél, melyek mind-mind más stílust képviselve fejezik ki az igazi nőiességet.

Ha nem megszokott hangulatra vágyunk, ha kedvenc ékszereinkhez, kiegészítőinkhez alkalmazkodunk, vagy csupán bohémos megjelenés az, ami hangulatunkra is jó hatással van, virágok, melyek másként, másfajta harmóniában vannak a színekkel, megengedett, vagy éppen kifejezett összhatás érdekében, valóban szabályokat alkotva mutatják meg számunkra milyen műköröm minták is azok, amelyeket viselni szeretnénk.

Egyszerű, vagy kihívó, megszokott, vagy éppen feltűnő, alkalmazkodó, vagy netalán épp a szabálytalanságra vágyó? Mind-mind olyan igényekre támaszkodnak, amelyeket kifejezővé téve a legszebb körömdíszítések elkészítését teszik lehetővé, melyeket jellemezni csupán annyival lehet: igazán szép.

Szólj hozzá!

Címkék: műköröm zselés műköröm minták műköröm minták

A bejegyzés trackback címe:

https://mukoromkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr834381182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása